Резолюцію з вимогою до Києва більше дбати про покращення життя українців прийняли профспілки Берегівщини

Резолюцію з вимогою до Києва більше дбати про покращення життя українців прийняли профспілки Берегівщини
Резолюцію надіслано на адресу Президента України Петра Порошенка, Прем‘єр-Міністра Володимира Гройсмана та спікера національного парламенту Андрія Парубія.

 

"Профспілка розгортає свою роботу" — під таким девізом у Берегові (Будинок національних меншин) відбулася нарада-семінар голів первинних профспілкових організацій міста й району, на яку зібралася уся спільнота цієї найчисельнішої на сьогодні громадської організації країни.

Відкрив зібрання голова облпрофради В. Ю. Фленько, а про сучасний стан та перспективи профспілкового руху у світлі VІІ з‘їзду Федерації профспілок України розповів його заступник В. Г. Захарець. Було звернуто увагу на найзлободенніші проблеми, які зараз найбільше непокоять суспільство. Нині на профспілковий актив покладаються неабиякі надії, тож з основними завданнями колдоговірної роботи за 2017 р. і про стан контролю за виконанням діючих норм діяльності, про фінансову роботу у профкомах (у нашому місті та районі найчисленніші профспілкові осередки працюють у таких сферах, як культура, медицина, освіта) розказала завідувач відділу соціально-економічного захисту профспілок Т. В. Гурзан.

Дуже актуальним і важливим був виступ Ж. Г. Наумчук, яка очолює Берегівську районну виконавчу дирекцію Фонду соцстраху з тимчасової втрати працездатності. Вона закликала присутніх активніше співпрацювати з очолюваною нею структурою. Звісно, називалися цифри, факти, дані, тож її виступ можна вважати одним із найконкретніших на згаданому форумі. Відтак учасники зібрання одноголосно прийняли резолюцію з вимогою дбати про покращення життя українців, яку було надіслано на адресу Президента України Петра Порошенка, Прем‘єр-Міністра Володимира Гройсмана та спікера національного парламенту Андрія Парубія, вимагали посилити реформи, особливо у комунальній сфері. Потім були запитання та відповіді, а завершився семінар-нарада зустрічами профспілкового активу з керівниками галузевих обкомів. Кілька разів звучала думка, що профспілка сильна тоді, коли активна первинка. Тут не заперечиш нічого...

Михайло СИНЬООКИЙ

На ФОТО: миттєвості з обласної наради.

 

01 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів