УжНЕТ на елітному футзальному фіналі у перший день зазнає фіаско

УжНЕТ на елітному футзальному фіналі у перший день зазнає фіаско
Учора, 31 березня, в Луцьку стартували ігри елітного фіналу аматорської футзальної ліги України.

 

За результатами жеребкування елітфіналу Аматорської футзальної ліги України ужгородська команда потрапила до групи С разом з "Володимир" (Тиврів, Вінницькя область), "Коростень", "Чайка" (Кремінна, Луганська область).

"УжНет" як футзальний колектив гучно заявив про себе в Ужгородській Футзальній Лізі. Показуючи стабільну та хорошу гру впродовж всього сезону,вони вибороли чемпіонство у Вищій Лізі УФЛ. До цього колектив "УжНету" брав участь у різних турнірах з міні-футболу,здобуваючи призові місця. Титульним спонсором команди є місцевий Інтернет-провайдер "УЖНЕТ". Логотип клубу - карпатський медвідь.  Серед інших у складі команди є й колишні професіонали, зокрема екс-гравець ужгородської «Говерли» та львівських «Карпат» - Михайло Кополовець.

Тим не менш, УжНЕТ у перший день турніру з однаковим рахунком – 1:5 двічі поступився тиврівському «Володимиру» та «Коростеню».

Сьогодні відбудеться останній поєдинок групового етапу в якому команда ужгородського інтернет-провайдера зіграє проти «Чайки» з Кремінного.

Uzhgorod.net.ua

 

01 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів