Як оперативно і без зайвих витрат завезти контрабанду, радить закарпатець

Як оперативно і без зайвих витрат завезти контрабанду, радить закарпатець
Книжка "Закарпатський контрабас", що незабаром вийде в Ужгороді, у деталях подає інструкцію, як найвправніше завозити контрабанду різними шляхами і методами через закарпатські кордони з Євросоюзом.

 

Укладач видання - Федір Шандор, який упродовж року детально вивчав, часто на практиці, як оперативно і без зайвих витрат завезти контрабандою різні речі: від звичайнісінької прищепки до BMW- улюбленої марки всіх закарпатських гравців на контрабасі.

"Ужгородське метро", "Команда "Кусто", "Італійські каравани", "Тютюнові лісовози"- це неповний перелік всіх розділів видання, яке за інформацією видавців, вже очікує на два перевидання. Оскільки перший наклад вже замовили у двох районах -  Тячівському та Великоберезнянському. Для Ужгородського району друкуватимуть настіпьний наклад - 5000 примірників, саме стільки вже замовили родичі та друзі місцевих контрабандистів. Хто для подарунку, хто - для випускників місцевих шкіл. Адже незабаром останній дзвоник- треба сумлінно підійти до вибору майбутньої професії, тим більше, що професійної літератури дуже бракує.

Сам Федір Шандор каже: готувати книжку йому допомагали 10 експертів з різних районів, стаж яких вже давно перевалив за 30 років.

"Починали ці спеціалісти ще за совєтів, набивши руку та вдосконалившись, вони актвино продовжили свою справу у незалежній Україні, - коментує укладач видання сайту Zaholovok.com.ua, - зізнаюсь, у мене теж є непоганий досвід, школу пройшов ще у 90-их, тому теорія підверджена практикою". За словами Федора Шандора, "контрабас" - це той вид заняття місцевих, який успішно може перетворитися у прибуткових вид туризму.  "Яка область України межує з 4-ма державами? Мультифункціональність бізнсеу дає всі підстави стверджувати, що у туристичному плані це буде бомбовий стартап". Вже за тиждень на Закарпатті відбудеться набір перший мандрівників Ужгородським метро, яке виведе охочих на словацький бік в обхід прикрдонників. Знатиме про це хіба вище керівництво країни. Але й воно готове підпритувати місцеві ініціативи, які принесуть гроші у бюджет. І чималі!

 

03 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів