Ужгородці пишаються єдиним в Україні танцювальним турніром зі статусом WorldOpen

Ужгородці пишаються єдиним в Україні танцювальним турніром зі статусом WorldOpen
Танцівники Срібної Землі активно готуються до Uzhgorod Open-2017.

 

Кращі пари Закарпаття продовжують шліфувати свою майстерність у міжнародних змаганнях із танцювального спорту перед престижним домашнім турніром, який, між іншим, – єдиний в Україні зі статусом WorldOpen.

Так, дуети КСТ «Грація» виступили на Кубку мера міста Ардуд (Румунія). Наших спортсменів надзвичайно тепло приймали, і вони не залишили глядачів без оплесків. По-перше, удало себе представив обласний «формейшн» із показовими «дикими танцями». А по-друге, власне у змагальній частині наші хлопці й дівчата були на висоті, здобувши чимало призових місць. Зокрема, у класифікаційних  «Юніорах 2» «бронзу» в європейській програмі посіли Андрій Гливчак – Івета Грицина. У цій же категорії 2 місце в «стандарті» і 1 в «латині» виграли Андрій Завадяк – Тетяна Пукман.Серед «Ювеналів 2» аналогічні здобутки в Даніеля Оремуса та Надії Канюк. У Назарія Дренки й Валерії Шебели перемога в обох програмах у відкритій категорії «Юніори 2».

Серед 12 – 15 річних («Юніори 1 і 2») постаралися Дмитро і Анна Чопики. У них «срібло» у латині».

Відзначилися вихованці «Грації» і з-поміж молодіжних дуетів: «срібло» у латиноамериканській програмі дісталося Артурові Білогубцій Надії Міцьо. І в категорії «Дорослі» «бронзу» до свого активу внесли Тарас Міщан – Андріана Цая.

Крім того, Володимир Фіцай – Богдана Туркевич виступили на «Срібному Едельвейсі» у Львові й стали першими.

Що ж, чекатимемо тепер на Uzhgorod Open-2017. До речі, його незмінним головою оргкомітету є заслужений працівник фізичної культури і спорту України, суддя міжнародної категорії з танцювального спорту, голова Закарпатського обласного осередку Всеукраїнської федерації танцювального спорту Олександра Мишко.

Володимир Тарасюк, прес-центр турніру Uzhgorod Open-2017

 

04 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів