Учнівська молодь показала вищий "клас" у місті над Латорицею

Учнівська молодь показала вищий "клас" у місті над Латорицею
У вівторок, 4 квітня, у Мукачеві пройшли весняні змагання зі спортивного орієнтування серед учнівської молоді, організаторами яких стали міський Центр позашкільної освіти та Управління освіти міськвиконкому.

 

Траса, прокладена по парку Перемоги та навколишнім вулицям, вийшла швидкісною і цікавою.

Серед дівчат на дистанції два з половиною кілометри завдовшки, що проходила через 8 контрольних пунктів перемогу виборола чемпіонка України Катерина Цепурдей, другою фінішувала її сестра Ніна, третьою – Яна Брунцвик. Всі призерки є ученицями Мукачівської гімназії, а свою спортивну майстерність «відточують» у секції спортивної радіопеленгації. 

У змаганнях серед юнаків першим з трикілометрової траси з суттєвим відривом від суперників фінішував чемпіон області Олександр Ткачук з першої загальноосвітньої школи. Та, з-за недбалої відмітки на одному з КП, Олександр отримав п’ятихвилинний штраф. Тож призерами стали  Роман Зубака з ЗОШ № 20, Олександр Карпишинець з ЗОШ № 11 та Петро Вальо з ЗОШ № 13. У змаганнях взяли участь майже сто юних атлетів з шістнадцяти навчальних закладів міста. В командному заліку до шістки лідерів увійшли збірні сьомої, тринадцятої, одинадцятої, десятої шкіл, гімназії та ЗОШ №16. 

Ольга Шевченко

 

05 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів