Керівник «Закарпатгазу» спробував пояснити, чому оплата за обслуговування мереж потрібна закарпатцям

Керівник «Закарпатгазу» спробував пояснити, чому оплата за обслуговування мереж потрібна закарпатцям
Сьогодні закарпатським журналістам у «Закарпатгазі» роз’яснили, чому було прийнято рішення НКРЕКП про введення із 1-го квітня окремо ціни за сам газ і окремо за послугу обслуговування  мереж і доставки газу. 

 

"Зараз в Україні впроваджується впроваджується вільний ринок природного газу. Для промислових підприємств він уже відкритий досить давно. Підприємці можуть собі обрати постачальника газу і здійснювати з ним партнерські відносини на свій розсуд. Для бюджетних установ уже також відкрили вільний ринок природного газу, і більшість державних підприємств провели тендерні процедури і визначилися зі своїм постачальником природного газу", – розповів журналістам голова правління ПАТ «Закарпатгаз" Віталій Шатило.

Саме подібний принцип оплати за послуги буде застосований і для населення, додав пан Віталій.

"З 1-го квітня планувалося ввести плату за приєднану потужність для населення. Для населення це в першу чергу дало б вичерпну інформацію про те, за що саме платить споживач газу. Це чітка і прозора схема, завдяки якій всі зможуть побачити, які послуги надає ПАТ "Закарпатгаз" і скільки вони вартують", – пояснив Віталій Шатило.

Нагадаємо, сьогодні правоохоронці отримали повідомлення про замінування будівлі «Закараптгазу», але перевірка встановила, що замінування було «фейковим».  

uzhgorod.net.ua

 

05 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів