Закарпатський «Мункач» поступається лідеру першої ліги

Закарпатський «Мункач» поступається лідеру першої ліги
«Мункач» U-19 у рідних стінах зіграв перший матч у цьому році – перенесений поєдинок 7-го туру чемпіонату ДЮФЛ України в першій лізі проти ФК «Львів».

 

Мукачівці тривалий час готувалися до цієї зустрічі, підходили до матчу над вмотивовані. Тож двобій вийшов дуже якісний і напруженим. Перший тайм був за господарями, підопічні Золтана Сільваші та Дьордя Короловські більше контролювали м’яч та й гостріше завершували свої атаки.

В одному з випадків після удара хавбека «Мункача» Євгена Підлепенця воротаря врятувала поперечина. Проте й гості відповідали, особливо небезпечними були в їх виконанні стандарти – кутові та штрафні удари, один з яких у підсумку й став роковим для мукачівців.

Правда, до цього часу гравці «Мункача» провели кілька перспективних атак, але з кінцівкою не вийшло. Натомість на 86-й хвилині в центрі поля гравець «Мункача» сфолив на супернику, а гравець «Львова» Руслан Бариляк наважився на удар з неблизької відстані й не прогадав. Воротар закарпатців Влодимир Дядюк наче й обрав вірну позицію та м’яч в останній момент, вдарившись об руку, залетів у сітку воріт. Тож «Мункач» терпить поразку – 0:1.

Наступний матч дев’ятнадцятирічні мукачівці зіграють також у рідних стінах проти чернівецької «Буковини».   

Роман СЕНИШИН для Uzhgorod.net.ua

 

06 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів