Представник Срібної Землі виготовив найкращі "цукрові квіти" серед міжнародних аматорів у Чернівцях

Представник Срібної Землі виготовив найкращі "цукрові квіти" серед міжнародних аматорів у Чернівцях
У буковинській столиці проходив Міжнародний чемпіонат з кулінарного та кондитерського мистецтва FoodLandBukovina-2017.

 

Олександр Гелетей із м.Іршава (Закарпаття) став одним із кращих серед аматорів на міжнародних змаганнях "FoodLandBukovina-2017", де у номінації "Виготовлення цукрових квітів" здобув першість.

Міжнародний чемпіонат з кулінарного та кондитерського мистецтва FoodLandBukovina-2017 тривав у Чернівцях протягом трьох днів - з 29 по 31 березня.

Участь у змаганнях кулінарів взяли майже 200 професіоналів та аматорів, які показали свою майстерність у різних категоріях та номінаціях: м'ясні вироби, фігурна нарізка з овочів та фруктів (карвінг), кондитерські вироби, випічка, шоколад, карамель, каравай та ін.

Найкращі "цукрові квіти" серед аматорів виготовив закарпатець - Олександр Гелетей з Іршави, який минулоріч працював у команді кухарів круїзного лайнера AIDAsol німецької компанії AIDA.

- Участь у міжнародному чемпіонаті для мене - це зайвий і корисний досвід. Мені все сподобалось, - коментує Олександр Гелетей.

Міжнародний чемпіонат FoodLandBukovina у Чернівцях проводять вдруге. Цьогоріч, у змаганнях взяли участь кулінари з України, Білорусії, Данії, Румунії, Естонії, Англії, Ісландії та Ізраїлю.

 

06 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів