Громадянин ЄС намагався підкупити чопського прикордонника

Громадянин ЄС намагався підкупити чопського прикордонника
Хабарем у 500 гривень!

 

Учора ввечері прикордонниками Чопського загону вкотре було зафіксовано та припинено спробу дачі хабара. Громадянин Угорщини, прямуючи на виїзд з України, для перевірки документів  надав паспорт, у який попередньо вклав купюру номіналом 500 гривень. 

У такий спосіб чоловік намагався вирішити з прикордонниками питання про уникнення  відповідальності за перевищення терміну перебування на території України. Звісно, охоронці кордону від такої пропозиції відмовились та притягнули правопорушника до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.203 КУпАП, інформує прес-служба Чопського прикордонного загону.

З метою прийняття правового рішення, щодо можливих ознак злочину передбаченого ч.1 статтею 369 ККУ "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі", про  даний факт було повідомлено Ужгородський  відділ  ГУНП у Закарпатській області.

Керівництво Чопського прикордонного загону черговий раз звертається до усіх учасників міжнародного руху не порушувати чинного законодавства України та не намагатися втягнути у протиправну діяльність співробітників Державної прикордонної служби, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень.

 

06 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів