Закарпатці продовжують "зносити" зброю у поліцейські відділки краю

Закарпатці продовжують "зносити" зброю у поліцейські відділки краю
За початку місячника добровільної здачі зброї до Свалявського відділення поліції жителі району принесли та здали п’ять одиниць зброї.

 

Громадяни скористалися своїм правом добровільно здати до поліції незареєстровану зброю та боєприпаси, уникнувши при цьому кримінальної відповідальності.

«До Свалявського відділення поліції громадяни добровільно здали п’ять рушниць. На три з них у місцевих мешканців не було відповідного дозволу, дві рушниці, на які жителі Свалявщини мали всі необхідні документи, вони виявили бажання знищити» – пояснив начальник сектору превенціі Свалявського відділення поліції Сергій Корнаш.

Нагадуємо, що особи, які у період місячника здають мисливську вогнепальну, холодну та газову зброя можуть зареєструвати її на законних підставах, після проведення необхідних перевірок та оформлення відповідних документів, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.  

З питань добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухових матеріалів жителі Сваляви та району  можуть  звернутись до Свалявського відділення поліції за адресою: м. Свалява, вул. Духновича, 6.

 

06 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів