Москаль: Балога і Ко за мільярд продали владу Януковичу

Москаль: Балога і Ко за мільярд продали владу Януковичу
Очільник Закарпаття Геннадій Москаль в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив, що за здачу влади Януковичу Ющенко, Балога і Ульянченко отримали мільярд доларів на трьох.

 

Відповідна заява випливає із діалогу ведучого програми з губернатором Закарпаття.

– Ви заявили, що Ющенко, Балога і Ульянченко отримали мільярд доларів від "Партії регіонів" за здачу влади Віктору Януковичу...

– А ви вважаєте, що вони її здали безкоштовно?

– Це точна цифра – мільярд доларів?

– Цю цифру мені озвучили... 16 січня 2014 року Верховна Рада прийняла диктаторські закони. Пізніше я очолив тимчасову комісію (тимчасова парламентська комісію з розслідування розстрілу людей на Майдані. – ред.), а пані Бондаренко увійшла в неї від "Партії регіонів" і від комуністів (у них завжди було більшість). Я не міг почати, не знаючи обставин...

– Отже – мільярд. Хто їм дав?

– Я поїхав у Москву, тоді ще не було такої заборони, мене запрошували на телеканали як політика... І там я зустрівся з одним з наближених президента Януковича.

– Прізвище називати не будемо?

– Ні, не будемо.

– І він сказав, що дали мільярд?

– Сказав. Я запитав: "Хлопці, що ж ви так просто забрали владу?"...

– І він сказав, що дали мільярд?

– Він каже: "Ющенко, Балога, Ульянченко отримали мільярд на трьох". Наскільки я знаю, Балога поклав гроші в якийсь швейцарський банк, цей банк викупила Росія. Гроші не віддають, тому що потрібно надати звіт про їх походження. Ющенко зробив послом у Швейцарії якогось Діра... Вони постійно їздили туди відпочивати. Потім хтось із швейцарських передав мені, бо я цим дуже цікавився, як в Новий рік вони в Швейцарії напилися і спалили там ціле шале... Частина великої суми осіла в швейцарському банку – у мене є його назва. Але там Балозі сказали: "Покажіть джерело законного походження цих грошей".

– Поки не покажете, не віддамо?..

– ...поки не напишете, що "Партія регіонів" дала... (посміхається).

Відео дивитись з 17:19 хв.

Джерело: Гордон

 

06 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів