Талановиті діти закарпатського Берегова – на подіумах Києва

Талановиті діти закарпатського Берегова – на подіумах Києва
У Києві відбулася чудова культурна подія: всеукраїнський конкурс краси “Міні-міс Блонд України-2017” та 8-й Міжнародний конкурс театрів мод “Таланти весни-2017”.

 

Свято проходило у концерт-холі “MonteRay”,  на центральній вулиці – Хрещатику, в якому виступали зірки світової естради: Елтон Джон та Hardkiss, а також наші провідні виконавці – Бумбокс, Децл, Кіпелов, Потап і Настя та інші. У квітні тут виступатимуть Stoned Jesus, Napalm Death, Ladies Rock Kiev та Элизиум.

Слід сказати, що у цій залі проводяться конкурси краси, зокрема такі, як “Best Lady in Kiev” та покази мод відомих українських й закордонних  дизайнерів. Це місце гламурної  тусовки вершків нашого суспільства. Отже, у конкурсі “Міні-міс Блонд України-2017” брала участь вихованка “Школи юної Леді “Грація” з Берегова – 10-річна Яна Піскун (на фото у хусточці відомої української дизайнерки з Києва Альони Цимбал). Цією школою керує відома наша землячка Мар’яна Борисевич. Кілька слів про  юну героїню. Вона вчиться у Берегівській ЗОШ № 1. Батьки працюють за кордоном на заводі Samsung. Дівчинка виступила достойно та отримала високе третє місце серед міні-блондинок України! Її номер окремо відмітила молодий, але відомий дизайнер Альона Цимбал, у студії якої відбулася фотосесія учасниць конкурсу.

Також наша маленька берегівчанка отримала запрошення на участь у конкурсі “Міні-міс Західна Україна-2017”. Колектив Берегівського театру мод “Школа юної Леді “Грація” змагався з-серед 18 колективів театрів мод із України та з-за кордону і виборов почесне друге місце серед учасників першості! Приємно, що юні талановиті діти підкорюють все вищі й вищі сцени! Головне – підтримувати охочих і бажаючих, їх зусилля та  наснагу йти до перемоги!

Михайло Варошський

 

07 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів