Поліцейські Срібної Землі позмагаються за волейбольний "Кубок Авакова" у Львові

Поліцейські Срібної Землі позмагаються за волейбольний "Кубок Авакова" у Львові
Волейбольна команда закарпатської поліції здобула перемогу в І етапі турніру з волейболу «Кубок Міністра внутрішніх справ України-2017»

 

Закарпатська поліція  провела обласний турнір із волейболу серед збірних команд правоохоронців краю в спорткомплексі «Буревісник» в Ужгороді. У змаганнях взяли участь волейболісти Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, управління Державної служби надзвичайних ситуацій області, Мукачівського прикордонного загону, Ужгородського батальйону Національної гвардії України та обласного Управління поліції охорони.

У фінальному поєдинку зійшлися поліцейські з рятувальниками, в результаті – перемогу святкували спортсмени ГУНП області. Третє місце вибороли волейболісти Мукачівського прикордонного загону, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Кубки і медалі переможцям вручив начальник ГУНП в Закарпатській області полковник поліції Роман Стефанишин.

Тепер команда поліції представить правоохоронців Закарпаття у Львові, де пройде ІІ етап турніру. «Кубок Міністра внутрішніх справ України-2017» в Києві розіграють кращі команди за результатами другого етапу відбору.

 

07 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів