Власник хустського наркопритону найближчі роки проведе на в’язничних нарах

Власник хустського наркопритону найближчі роки проведе на в’язничних нарах
Закарпатець, окрім іншого, звинувачується у схилянні інших осіб до "смакування" наркотичними засобами.

 

Хустською місцевою прокуратурою спільно з слідчим відділом Хустського ВП ГУНП у Закарпатській області завершено досудове розслідування про обвинувачення одного із мешканців Хустського району, який незаконно зберігав та схиляв інших осіб до вживання наркотичних засобів, а також утримував місця для незаконного вживання наркотиків (ч.2 ст.309, ч.2 ст.317 та ч.1 ст.315 КК України).

Як повідомив керівник Хустської місцевої прокуратури Сергій Зовдун, даній особі вже висунуто обвинувачення у вчиненні вищеназваних кримінальних правопорушень.

Крім цього, додав прокурор, Хустською місцевою прокуратурою спільно з слідчим відділом Хустського ВП ГУНП у Закарпатській області завершено досудове розслідування про обвинувачення одного із мешканців Хустського району, який займався незаконним збутом наркотичних засобів, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

- Обвинувальний акт стосовно останнього, за незаконний збут наркотичних засобів (ст.307 ч.2 КК України) також скеровано для подальшого розгляду до Хустського районного суду, - повідомив прокурор.

 

08 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів