Боротьба за путівку у півфінал футбольного Кубку Закарпаття розгорілася не на жарт!

Боротьба за путівку у півфінал футбольного Кубку Закарпаття розгорілася не на жарт!
Напередодні у неділю хустська "Оболонь" у меншості на штучному полі селища Середнє на Ужгородщині зазнає розгрому від господарів — 0:6.

 

Уже на старті зустрічі середнянці почали тиснути на ворота Бучка. Шведюк увірвався у штрафну, обійшовши декількох гравців і гостро прострілював та Василь Пилип виніс круглого. На 2-й хвилині Качур віддав на хід Шведюку, який на швидкості втік від захисників, вийшов сам на сам, прокинув повз воротаря, але Михайло Бучок намагаючись відтерти опонента корпусом завалився на нього. Арбітр вилучає захисника і ставить пенальті. Удар Бако з одинадцять метрів Ярослав Бучок відбив.

DSC_5454

На 7-й хвилині оболонці організували свій перший момент. Після подачі з кутового Алексик пробиває у падінні через себе, але Кучінка рятує свою команду. Гості перебудувавшись не сідали глибоко в захист і намагались відповідати. Та перевага підопічних Варги потроху ставала більш відчутною. Бако двічі пробивав з середньої дистанції, але не точно. Шведюк скинув головою під удар Качуру з 10 метрів, але м’яч злетів з ноги нападника.

На 19-й хвилині в ході контратаки Бако віддав у вільну зону на Шведюка, який набрав швидкість, вийшов один в один, прокинув повз Бучка та воротар зачепив рукою Олексія. Як наслідок ще один пенальті. Капітан команди Котьо пробив влучно – 1:0.

DSC_5468

Бако продовжував тероризувати чужі володіння своїми пострілами, на цей раз воротар впіймав. На 32-й хвилині господарі провели ще одну стрімку результативну контратаку. Ковчар після стандарту біля своїх воріт підхопив м’яч, пробіг аж до чужої лицьової лінії лівим флангом, по ходу обігнавши декількох суперників і викотив Качуру, який з десяти метрів пробив повз воротаря – 2:0.

Шведюк подав з правого краю, Якима пробив головою та за гостей зіграла поперечка. Далі Шведюк пробив зі штрафного з 34 метрів, м’яч пройшов біля дев’ятки. На 39-й хвилині Якима віддав на Горського, який з 12 метрів влучив у стійку, та першим на добиванні був Качур – 3:0.

DSC_5470

У перерві господарі здійснили багато замін, які позитивно вплинули на гру в атаці. Натомість хустяни вже більше думали про захист. На 52-й хвилині Рацин подав кутовий, а Горський головою замкнув верхову передачу – 4:0.

У схожому моменті Рацин накинув у штрафну з флангу, а Дрозд бив головою з п’яти метрів, але не точно. На 65-й хвилині Міклош прострілив з лівого краю у штрафну, де Горський у падінні переправив у ворота, по дорозі м’яч зрикошетив від захисника – 5:0.

Свіжі гравці Середнього активно комбінували навколо чужої штрафної. Питання стояло скільки ще заб’ють господарі. На 77-й хвилині вдалося відзначитись новачку зелено-червоних Василю Якимі, який декілька років тому пограв за чемпіонські Мукачево та Метеор Пістрялово.

DSC_5531

Збільшити рахунок міг Горський, який розстрілював ворота з семи метрів, але Скляр відбив. Остання нагода виникла після контратаки чотири в два, Русин віддав лівіше на Горського, який не зміг переграти голкіпера у ближньому бою.

Середнянці у більшості здобувають путівку у півфінал, де суперник буде більш складним. Оболонь пригнічена раннім вилученням на рівних протистояла супернику лише перший тайм.

DSC_5541

ФК «Середнє» – ФК «Оболонь» (Хуст) – 6:0

смт Середнє, штучне поле, глядачів 150

Голи: Котьо Станіслав 19 хв., Качур Іван 32, 65 хв., Горський Василь 39, 52 хв., Якима Василь 77 хв.

Попередження: Русин Євген 64 хв., Дрозд Юрій 73 хв. – Попадинець Володимир 19 хв.

Вилучення – Бучок Михайло 4 хв.

Арбітри: Козик Я., Дудаш Д., Сухан М.

Делегат – Попович В.М.

ФК «Середнє»: Кучінка Павло (Костюк Михайло 70 хв.), Котьо Станіслав, Дрозд Юрій, Гулович Мирон (Хоменко Олексій 46 хв.), Ковчар Олександр, Кундрик Сергій (Русин Євген 46 хв.), Бако Олександр (Стегура Михайло 53 хв.), Горський Василь, Шведюк Олександр-Павло (Міклош Олександр 46 хв.), Качур Іван (Рацин Дмитро 46 хв.), Якима Василь.

Тренер – Варга Василь.

ФК «Оболонь» (Хуст): Бучок Ярослав (Скляр Омелян 46 хв.), Алексик Михайло, Бучок Михайло, Ізяник Василь (Форкавець Тарас 74 хв.), Попадинець Володимир, Пилип Василь (Воучок Роман 46 хв.), Пилип Роберт (Ковачик Павло 49 хв.), Росоха Микола, Фляшко Олександр (Галай Олександр 52 хв.), Хайнлс Владислав, Хмура Богдан.

Запасні: Бобіта Владислав, Дьордяк Михайло, Похилюк Анатолій, Подавчик Василь.

Тренер – Буковецький Микола.

DSC_5554

DSC_5561

DSC_5565

LOBDA, фото ФФЗ

 

10 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів