Одне з найбільш мальовничих туристичних місць на Закарпатті потопає у смітті!

Одне з найбільш мальовничих туристичних місць на Закарпатті потопає у смітті!
У понеділок на великій апаратній нараді в Закрапатській облдержадміністрації Геннадій Москаль дав доручення негайно взятися за розчистку Вільшанського водосховища, що на межі Хустського й Міжгірського районів.

 

– Це одне з найбільш мальовничих місць на Закарпатті, а зараз водосховище і прилегла територія потопають у смітті, яке з таненням снігу знесли гірські річки то потічки, – наголосив Г.Москаль. – Після Великодня стартує туристичний сезон, тому за ці дні, до п’ятниці, Хустська та Міжгірська райдержадміністрації, «Обленерго», на балансі якого знаходиться Вільшанське водосховище, а також Держслужба з надзвичайних ситуацій мають зробити максимум для розчистки сміття.

Крім того, голова ОДА дав доручення Державній екологічній інспекції активізувати роботу з притягнення до відповідальності керівників державної влади та місцевого самоврядування (мова насамперед про голів міст, селищ, сіл та об’єднаних територіальних громад), котрі нічого не роблять для розчистки ввіреної їм території, інформує прес-служба Закарпатської ОДА.

– Ми неодноразово просили людей зробити генеральне прибирання території, за яку вони відповідають. – зазначає Г.Москаль. – Прохання доходять не до всіх, тому будемо примушувати різних керівників виконувати свої обов’язки актами, приписами і штрафами. «Перші ластівки» вже полетіли – ліниві начальники сплатили штрафи. Їх список оприлюднимо пізніше.

 

10 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів