«Мункач» та СДЮСШОР зіграли поєдинки в ДЮФЛУ

«Мункач» та СДЮСШОР зіграли поєдинки в ДЮФЛУ
Минулих вихідних 12-м туром відновилися змагання чемпіонату вищої ліги в Дитячо-юнацькій футбольній лізі України. На найвищому рівні дитячого футболу наш край представлений двома клубами – ужгородським СДЮСШОРом та мукачівським «Мункачем».

 

 Мукачівці двома командами U-14 та U-16 у суботу гостювали в Івано-Франківську, де провели зустрічі з однолітками місцевої «Ніки», котра до речі є головним конкурентом «Мункача» в боротьбі за збереження прописки в вищій лізі. Старша мукачівська команда поступилася господарям 0:2, натомість чотирнадцятирічні «мункачівці» зуміли переграти «Ніку» – 2:1.

Дві інші команди «Мункача» U-15 та U-17 9 квітня в рідних стінах приймали моршинську «Скалу». В обидвох зустрічах мукачівці поступилися – 0:6 та 1:2 – відповідно.

Тож в загальнокомандну копилку «Мункач» приніс всього два бали, що ситуацію кардинально не виправило й мукачівці продовжують замикати загальну таблицю в заліку.

Більш кращі показники в ужгородського СДЮСШОР, який зустрічався з іншою івано-франківською командою – «Прикарпаттям». У двох домашніх матчах ужгородці СДЮСШОР U-14 впевнено перемогли прикарпаттців – 2:0, проте шістнадцятирічні вихованці СДЮСШОР поступилися гостям – 0:3.

Виправили ситуацію команди юнаків 2002 та 2000 р.н (U-15 та U-17), які грали з «Прикарпаттям» на виїзді. Молодші гравці зуміли мінімально обіграти суперника – 1:0, а старші футболісти (U-17) завершили зустріч безголовою нічиєю.  Тож 7 очок в загальнокомандну копилку – хороший доробок для ужгородців.

Наступний, 13 –й тур ДЮФЛУ відбудеться 22 квітня дві команди СДЮСШОРа (U-15 та U-17)  зіграють вдома проти львівських «УФК-Карпати», а команди U-14 та  U-16 на виїзді в Мукачеві  протистоятимуть місцевому «Мункачу». В той же інші команди «Мункача» (U-15 та U-17) гратимуть цього дня проти чернівецької «Буковини».

Михайло АРДАНИК

На ФОТО: епізод матчу 12-го туру "Мункач" - "Скала"

 

10 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів