Майже 80 дітей-сиріт і позбавлених батьківського піклування діток візьмуть участь у "Чарівному світі писанки" в Ужгороді

Майже 80 дітей-сиріт і позбавлених батьківського піклування діток візьмуть участь у "Чарівному світі писанки" в Ужгороді
Завтра, 11 квітня, в Закарпатському обласному музеї народної архітектури та побуту відбудеться майстер-клас "Чарівний світ писанки", який традиційно організовують управління культури облдержадміністрації спільно зі Службою у справах дітей Закарпатської ОДА.

 

Участь у цьогорічному майстер-класі візьмуть майже 80 дітей-сиріт і позбавлених батьківського піклування, котрі виховуються в  прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу Перечинського, Великоберезнянського, Виноградівського, Воловецького й Іршавського районів, вихованців притулку для дітей Служби у справах дітей Закарпатської ОДА (смт.Батьово) та Закарпатського центру соціально-психологічної реабілітації дітей (м.Свалява), інформує Управління культури Закарпатської ОДА.

В тонкощі писанкарства дітей посвячуватимуть провідні народні майстри області. Після майстер-класу на учасників чекають огляд музейних експозицій, святковий обід і подарунки від організаторів. 

Початок об 11.00.

 

 

 

10 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів