«Вершина Карпат-2017» зібрала на Драгобраті юних і досвідчених спортсменів

«Вершина Карпат-2017» зібрала на Драгобраті юних і досвідчених спортсменів
На Драгобраті відбулися змагання з гірськолижного спорту на кубок «Вершина Карпат-2017»

 

7 та 8 квітня на Рахівщині відбулися змагання з гірськолижного спорту на кубок «Вершина Карпат-2017». Любителі екстриму зібрались на курорті Драгобрат, щоб поборотись за призові місця та заслужені нагороди. 

Із вершини гори Стіг відкриваються неймовірні краєвиди. Тут досі все засипано снігом. Доки так буде - не відомо, однак цими вихідними гірськолижний сезон на Драгобраті вже закрили, принаймні офіційно. Стартував він ще 4 місяці тому. Покататися на лижах цього року сюди приїхали тисячі місцевих і туристів.

7 квітня, з настанням темряви, на Драгобраті розпочалася насправді феєрична програма. Ветерани гірськолижного спорту та інструктори з факелами в руках символічно спустилися з гори під спалахи салютів у небі.

В перший день, 7 квітня, тут змагалися вихованці Ясінянської дитячої спортивної школи. А наступного дня змагань, вже традиційно перед офіційним закриттям сезону відбулися змагання «Вершина Карпат-2017», у яких взяло участь 66 учасників з Рахівського району та Львівщини. Змагалися діти віком від 6-ти до 15-ти років, а також ветерани гірськолижного спорту та інструктори.

Після запеклої боротьби настав час церемонії нагородження переможців. Їх було чимало, адже  змагалися між собою окремо хлопчики та дівчата у різних вікових категоріях. Наймолодшій власниці золота Анні Персань  всього 6 років. На лижах  дівчинка вже  2 роки. Серед юнаків золото отримав Дмитро Шепюк, який теж нещодавно опанував гірськолижний спорт. А cьогодні він вже на п’єдесталі з кубком лідера.  За золото змагався та виборов  його і професійний лижник, тренер спортивної школи Микола Тулайдан, який присвятив лижам спорту все своє життя.

Всі переможці змагань, окрім незабутніх емоцій і вражень,  отримали медалі, кубок «Вершини карпат-2017» та цінні подарунки. Організатор гірськолижного кубку «Вершина Карпат-2017» Павло Цибеленко, висловив надію, що кубок «Вершина Карпат» проводитимуть і наступного року.

За матеріалами Rakhiv.in

 

10 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів