П’яні водії-закарпатці полюбляють проїхатися "з вітерцем" і "влітають" у ДТП

П’яні водії-закарпатці полюбляють проїхатися "з вітерцем" і "влітають" у ДТП
Закарпатська поліція за добу спіймала 9-х нетверезих водіїв в Ужгородському, Тячівському, Мукачівському, Іршавському, Перечинському, Виноградівському та Великоберезнянському районах.

 

На Закарпатті за добу трапилися дві автопригоди, де нетверезі водії не впоралися з керуванням та в’їхали своїми транспортними засобами в газові стояки. Перша така аварія сталася близько 19-ї години в селі Оноківці Ужгородського району. «Mаzdа», за кермом якої перебував 41-річний ужгородець, в’їхала у газовий стояк на вулиці біля будинку. В результаті стався витік газу, на місце прибули працівники газової служби, рятувальники, медики. Драгер засвідчив у водія 1,9 проміле алкоголю. Про це склали відповідний адмінпротокол, водійське посвідчення вилучили, автомобіль затримали на штрафмайданчик поліції.

Аналогічна ДТП сталася через півтори години у Великому Березному. Там газову трубу пошкодив автомобіль ВАЗ-2106, за кермом якого перебував нетверезий місцевий житель без водійського посвідчення. Драгер засвідчив у нього 0,98 проміле алкоголю. Машину затримано на спецмайданчик поліції.

Відразу двох нетверезих водіїв правоохоронці зупинили за добу в смт. Солотвино на Тячівщині. Водія мопеда правоохоронці перевірили через те, що він їхав без шолома, порушуючи цим правла дорожнього руху. Виявилося, що транспортний засіб незареєстрований, водій не мав документів на право керування ним та був у стані алкогольного сп’яніння. В присутності двох свідків працівники поліції склали відповідні адмінпротоколи. «Оpеl Vеctrа» іноземної реєстрації працівники поліції зупинили в Солотвині через те, що в автомобіля вийшла з ладу одна фара. Водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення чоловік відмовився, про що було складено відповідний адмінпротокол.

Мукачівські правоохоронці зупинили в селі Завидово міні-трактор, яким керував 36-річний місцевий житель. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, що підтвердилося в районній лікарні, де у водія виявили 0,55 проміле алкоголю. На водія склали відповідний адмінпротокол. Крім цього правоохоронці Мукачівщини вдруге за рік спіймали на водінні в нетверезому стані 50-річного жителя села Ключарки. Цього разу після вживання спиртного чоловік керував мотоциклом «Мінськ», попереднього – трактором. В лікарні у водія виявили 0,89 проміле алкоголю.

У селі Фанчиково Виноградівського району правоохоронці зупинили «Маzdа» іноземної реєстрації через несправність фар автомобіля. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, що підтвердилося в районній лікарні. На підставі висновку лікаря було складено відповідний адмінпротокол.

Іршавська поліція зупинила ВАЗ-2101 за те, що водій здійснював небезпечні маневри, які могли призвести до ДТП. В районній лікарні у чоловіка, який перебував за кермом, виявили 1,7 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили  посвідчення водія, а автомобіль затримали на штрафмайданчик поліції.

В селі Сімер Перечинські працівники поліції зупинили «Аudі» за порушення правил обгону. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, драгер зафіксував у нього 1,95 проміле алкоголю, про що було складено відповідний адмінпротокол.

Усі складені протоколи поліція скерує в районні суди, які й прийматимуть остаточні рішення щодо водіїв-правопорушників, повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

11 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів