Біля Генконсульства Угорщини в Ужгороді сьогодні обрізають сухі гілки дерев

Біля Генконсульства Угорщини в Ужгороді сьогодні обрізають сухі гілки дерев
Водночас «УжАгромікс» продовжує підготовку до висаджування дерев на Православній набережній та проспекті Свободи..

 

Найгострішою проблемою з прибирання Ужгорода наразі залишаються стихійні смітники – мешканці прибирають вдома, обрізають гілки і виносять усе це на вулиці. Тільки сьогодні підприємство «АВЕ-Ужгород» вивозить непотріб із вулиць Ак.Корольова, Челюскінців, Богомольця, 14, Достоєвського, 20, Міцкевича, Годинки, Перемоги,145, Плеханова, Сечені. На багатьох вулицях встановлені великі контейнери для складування сміття.

Також продовжується заміна вуличного освітлення на алеях Боздоського парку – це роблять працівники «Закарпателектробуду». Це ж підприємство нині міняє лампи на вулиці Жупанатській, біля будинку №29 на Собранецькій, біля церкви на Грибоєдова і демонтує два сітілайти навпроти альпінарію.

«УжАгромікс» продовжує підготовку до висаджування дерев на проспекті Свободи, Православній набережній. Там же, біля Генерального консульства Угорщини в Ужгороді, сьогодні обрізають сухі гілки дерев.

Комунальне підприємство КШЕП проводить підготовчі роботи до асфальтування вулиць Небесної Сотні та Руської, а ТОВ «СемБілдинг» – таку ж підготовку Доманинської. Фірма КБК продовжує підняття люків та інші роботи перед укладанням асфальту на частині вулиці Підгірної, викладання тротуару на Собранецькій та бордюрів на Антонівській.

За матеріалами сторінки Ужгородської міськради у Фейсбуці.

 

11 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів