Мукачівські юні боксери тріумфували на "Кубку Галичини"

Мукачівські юні боксери тріумфували на "Кубку Галичини"
7-9 квітня у Миколаєві відбувся традиційний турнір «Кубок Галичини» для юнаків 2003–2004 років народження.

 

Команду від Федерації боксу Закарпатської області представляли юні мукачівці, вихованці КОДЮСШ «Спартак», тренера Валерія Вишньова: 11-річні Олександр Левченко, Максим Негребов, 12-річний Степан Лучка та 14-річний Максим Сувирда.

Як інформує управління освіти, молоді та спорту Мукачівської міської ради, в турнірі брали участь близько 60 юних боксерів Львівської, Івано-Франківської, Чернівецької, Волинської та Закарпатської областей.

Виступ мукачівців вразив усіх присутніх на змаганнях: і спортсменів, і тренерів, і суддів, і просто вболівальників та шанувальників боксу. 8 разів виходили наші хлопці у ринг і 8 разів виходили з нього переможцями. Як розповів тренер В. Вишньов.

«Усе почалося з найменшого, Сашка, він вийшов у ринг і менше ніж за 1 хвилину довів свою повну перевагу над суперником. Його прикладу послідувала вся команда, і в підсумку першого дня змагань: 4 дострокових перемоги у першому раунді. Фінальний день змагань був трошки складніший, але також успішний. Наші юнаки довели свою перевагу над суперниками у напружених трираундових боях, а більш досвідчені Степан і Максим продовжили тотальний розгром своїх суперників і  закінчили бої у першому раунді, причому Максим встановив рекорд турніру:  найшвидша перемога- перша атака на перших секундах бою примусила суперника з Чернівців капітулювати. Ще один приємний для мене факт: найтехнічнішим боксером турніру визначено наймолодшого та найлегшого серед учасників Олександра Левченка. Йому вручено кубок «За кращу техніку», – зауважив В.Вишньов.

 

11 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів