В Ужгороді презентували «Історію без цензури»

В Ужгороді презентували «Історію без цензури»
Кілька історичних книг у рамках проекту "LIKБЕЗ історичний фронт" презентували сьогодні в Ужгороді. Ексклюзивним результатом роботи проекту є перша популярна історія України у 10 томах (серія "Історія без цензури"), створена протягом року у співпраці з видавництвом "Клуб сімейного дозвілля" (Харків).

 

Загальний наклад книг серії перевищив 120 тисяч, що стало показником величезного суспільного інтересу до історичної проблематики.

Презентував видання  в обласному центрі Закарпаття кандидат історичних наук Кирило Галушко - координатор "LIKБЕЗ історичний фронт"

Проект "LIKБЕЗ" єдиний загальнонаціональний проект із популяризації історії України у форматах від інтернету і книговидання – до відеопродукції. Об’єднує провідних вітчизняних істориків із різних міст і регіонів. Метою проекту є популяризація історії України у найрізноманітніших форматах, оскільки саме адекватне бачення минулого є підставою збереження української ідентичності та запорукою єдності країни.

"Інформаційна війна досі триває. Багато тем окрім поточної політики - історичні. На нашій історії спекулюють. Всі ці теми орієнтовані на те, аби навіяти людям уявлення, що Україна - це тимчасово, і насправді такої країни не було", - заявив історик на презентації в Закарпатській обласній науковій бібліотеці.

Uzhgorod.net.ua

 

11 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів