Банду, яка пограбувала автомобіль з 16 млн грн, затримали на Закарпатті

Банду, яка пограбувала автомобіль з 16 млн грн, затримали на Закарпатті
Закарпатські правоохоронці затримали шістьох чоловіків, які обгрунтовано підозрюються в пограбуванні автомобіля на загальну суму 16 млн грн.

 

Як повідомляє прокуратура Закарпатської області, зловмисники 8 грудня минулого року напали на автомобіль під час руху і скоїли збройне пограбування. Злочинці в камуфляжі і балаклавах у складі групи зупинили автомобіль, пошкодивши йому шини. Інцидент стався на узбіччі автотраси "Київ - Чоп" поблизу села Ганьковиця Свалявського району.

На момент пограбування в автомобілі потерпілих виявилося двоє жителів Хустського району. Злочинці викрали 16 млн грн.

Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчинила розбій або бандитизм). Ця стаття передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років з конфіскацією майна.

10 квітня 2017 року спільно зі співробітниками Головного управління Нацполіції в Закарпатській області у вказаних осіб було проведено обшуки, за результатами яких вилучено понад 717 тис грн, майже 200 тис доларів США та п’ять автомобілів (Mersedes Sprinter, KIA Sportage, Аudi А6, Wolkswagen LT та Opel Astra). На даний час вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

 

11 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів