Про інтеграцію ромів у "ряди" міської громади говорили у Берегсазі

Про інтеграцію ромів у "ряди" міської громади говорили у Берегсазі
Йшла мова і про перспективи залучення ромських юнаків на військову службу.

 

Вчора, 11 квітня, заступник голови райдержадміністрації Федір Бімба провів робочу зустріч із головою ромської громадської організації Берегівщини «Романі Бах», заступником голови громадської ради національних меншин при обласній державній адміністрації – Шандором Горватом.

В ході зустрічі обговорили проблемні питання соціального захисту місцевої ромської громади, задоволення культурних потреб ромської національної меншини району та її інтеграції в українське суспільство. Обговорили також стан та перспективи залучення юнаків на військову службу.

Лідер ромської громади, Шандор Горват, також інформував Федора Ференцовича про відзначення Міжнародного дня ромів, яке відбулося 8 квітня на стадіоні у с. Яноші. Адже згідно традицій, це свято завжди проводиться під відкритим небом, на природі, з національними піснями та розвагами, інформує Берегівська РДА.

«Коли є розуміння і відповідальність – тоді від співпраці можна чекати тільки позитивних результатів. Будемо і надалі проводити спільні зустрічі та поглиблювати співпрацю», – підсумував заступник голови райдержадміністрації Федір Бімба.

 

12 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів