З малої сцени — на велику!

З малої сцени — на велику!
Таке побажання народним талантам висловив громадський активіст Свалявщини Василь Шетеля.

 

Днями світова громадськість відзначала Міжнародний день театру. З цієї нагоди у Свалявському районному Будинку культури відбувся захід, на який запросили автора даного допису.

На сцені РБК панувала справжня феєрія гумору. Свято розпочали наймолодші актори підготовчої студії при народному театрі (режисер Маріанна Попович) Анастасія Сідей та Олександр Хижняк. У ролі маленьких куми та кума, до того ж у діалоговій формі, вони привітали всіх присутніх зі святом високого мистецтва. Юні актори також представили вже дорослих а саме:  Катерину Осадчу, роль якої чудово зіграла ведуча Неля Алексанич. Вона почергово запрошувала на сцену акторів, які демонстрували своє вміння і яскраво перевтілювалися в ту чи іншу роль.

Уся творча та напрочуд цікава программа була насичена неперевершеними виступами талановитих митців народного театру. Та й  пройшла ніби на одному диханні, залишивши незабутні враження та позитивні емоції у кожного глядача. Жартівливі актори Маріанна Попович, Світлана Дербаль і Василь Плоскіна дотепно показали на сцені кумедну інсценізацію під назвою „Любовний трикутник”. Карина Галега "побувала" в ролі запальної Олі Полякової, а виконувала місію таємничої гості - циганки Анжели – Евеліна Хижняк, яка разом із Маріанною Попович зіграли ролі мами та її дочки Вєрки Березницької. Світлана Дербаль і Тетяна Зізда показали образ двох смішних кумоньок, які з інтернетом на „ти” та у яких весь час відбувались якісь перипетії.

По завершенні свята всі учасники дійства вийшли на сцену під рядки, приурочені театру та побажали всім глядачам, поціновувачам великого мистецтва безмежної радості, чаруючої  краси, країні – миру, а собі ще багато й багато різноманітних виступів, творчих планів і задумів на майбутнє!

Користуючись нагодою, поздоровив всіх акторів із професійним святом і побажав їм здоров’я, успіхів, натхнення, а також подякував за прекрасні ролі та їх талант і автор цих рядків.

Василь ШЕТЕЛЯ, м. Свалява.

 

13 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів