Столиця закарпатської Верховини "приросла" ще одним сучасним маркетом

Столиця закарпатської Верховини "приросла" ще одним сучасним маркетом
Називається він "Рахів", а відкрили його місцеві кооператори.

 

На цю подію у рахівчани очікували уже давно. І ось вона нарешті відбулась – 11 квітня, напередодні свята Пасхи відкрився маркет кооператорів "Рахів" – сучасний магазин самообслуговування.

Нове обладнання, прекрасний інтер'єр, гарна викладка товарів, кілька сотень найменувань задовольнять найбільш вимогливого покупця.

Подія стала дійсно святковою, а на святі, як годиться, – багато гостей. Участь в офіційному відкритті маркету ,,Рахів" взяли і районні керівники - Павло Басараба і Василь Дан.

Відкрили приміщення магазину за кошти районного споживчого товариства, велику допомогу в реконструкції закладу торгівлі та благоустрою надали працівники райспоживспілки. Товари тут будуть продаватись за нижчою, ніж в інших магазинах ціною, причому, і власного виробництва: голубці, вареники, пельмені тощо, інформують "Рахівські новини".

- Ми сьогодні дуже раді, що в Рахові відкрили новий заклад торгівлі, який не тільки створить конкуренцію, але й забезпечить 18 мешканців міста роботою. І ще одна, але не менше важлива обставина: з відкриттям цього магазину збільшаться надходження до місцевого бюджету, що буде сприяти подальшому розвитку міста, і району загалом, - зазначив голова Рахівської РДА Павло Басараба.

 

13 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів