Поліцейські найбільшого району України вгамовували "масові заворушення" біля Мукачева

Поліцейські найбільшого району України вгамовували "масові заворушення" біля Мукачева
А також "затримували" осіб, які несли загрозу іншим учасникам масових заходів.

 

Нещодавно 25 поліцейських Тячівщини взяли участь у навчаннях на спецполігоні «Шипка», що поблизу Мукачева, де було проведено тактикоспеціальні навчання для кількох сотень правоохоронців з усієї області для покращення навиків захисту громадян під час масових заходів.

До цих заходів долучилися й військовослужбовці Національної гвардії України, працівники управління ДСНС краю. З Ужгорода до Мукачева прибула колона бойової техніки, яку супроводжували дорогою наряди патрульної поліції області. Загалом, у навчаннях взяло участь близько чотирьох сотень правоохоронців. Упродовж дня бійці батальйону оперативного реагування ГУНП області та зведеного загону Закарпатської поліції вправлялися у стрільбі з автомата, вдосконалювали прийоми фізичного захисту та володіння спецзасобами.

Затим було змодельовано ситуацію масових заворушень, в ході яких правоохоронці вгамовували й затримували осіб, які несли загрозу іншим учасникам масових заходів. Командир батальйону оперативного реагування ГУНП в Закарпатській області полковник поліції Роман Ус наголосив, що цими навчаннями, в першу чергу, було проведено перевірку здатності бойової техніки на проведення майже 200-кілометрового маршу. Також було проведено злагодження підрозділів, які входять до складу батальйону оперативного реагування й зведеного загону поліції. Відпрацьовувалися тактичні, спеціальні прийоми, елементи стрільби в русі, виконання певних вогневих вправ. Такими навчаннями керівництво поліції прагне досягти максимального бойового злагодження нашого підрозділу під час виконання поставлених завдань. Всі ці дії поліції спрямовані на захист прав і свобод громадян, пише Tyachiv.com.ua.

 

13 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів