Стражі кордону посилять заходи безпеки через Великодні та Травневі свята

Стражі кордону посилять заходи безпеки через Великодні та Травневі свята
Мета — недопущення проникнення на територію України під виглядом мирних громадян терористів, диверсантів і провокаторів та перевезення зброї, засобів терору та інших заборонених предметів.

 

У зв’язку з Пасхальними та травневими святами Держприкордонслужба посилює заходи безпеки на державному кордоні та в контрольованих прикордонних районах. Про це сьогодні під час брифінгу в інформаційному агентстві «Укрінформ» розповів помічник Голови Державної прикордонної служби України – прес-секретар Олег Слободян.

Він зазначив, що заходи з посилення проводяться з метою недопущення проникнення на територію нашої країни під виглядом мирних громадян терористів, диверсантів і провокаторів, а також перевезенню зброї, засобів терору та інших заборонених предметів через державний кордон України.

Для належної реалізації запланованих заходів вже організовано взаємодію з підрозділами Збройних сил України, Національної гвардії України, Службою безпеки України, Національної поліції України, Державною службою України з надзвичайних ситуацій та іншими правоохоронними органами.

«Під час реалізації своїх повноважень прикордонники здійснюватимуть ретельну перевірку документів, осіб та транспортних засобів, в тому числі тих, які будуть пересуватися у контрольованих прикордонних районах» -  розповів помічник Голови Державної прикордонної служби України.

Олег Слободян додав, що заходи безпеки будуть посилені і у пунктах пропуску через кордон. До несення служби будуть залучені резерви відомства, службові собаки та додаткові технічні засоби. За для своєчасного реагування на можливі зміни в обстановці у підрозділах цілодобово чергуватимуть ситуативні групи.

 

13 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів