"День поліції" провели в Ужгородському міському центрі зайнятості

"День поліції" провели в Ужгородському міському центрі зайнятості
Поліція охорони Закарпаття тісно співпрацює з Державною службою зайнятості.

 

Додому, на Закарпаття, із зони АТО продовжують повертатися демобілізовані військовослужбовці – захисники нашої Вітчизни. Після важких днів проведених на Сході не всім вдається працевлаштуватися самостійно. Відтак у Центрах зайнятості по всій Україні учасникам АТО радо надають допомогу з пошуку місця роботи.

Не є винятком і Закарпаття. Поліція охорони Закарпаття тісно співпрацює з Державною службою зайнятості. Відтак, днями за участю правоохоронців в Ужгородському міському центрі зайнятості відбувся «День поліції».

У заході взяли участь керівники відділів кадрового забезпечення Управління поліції охорони в Закарпатській області Василь Гольча та Головного управління Національної поліції області Дмитро Кушнір. Усі охочі мали змогу дізнатися про вакансії та умови набору на службу до поліції. Зокрема, семінар за участю поліцейських відбувся для учасників АТО.

- На сьогоднішній день в Управління поліції охорони Закарпаття працює 14 учасників АТО. Ми радо вітаємо Вас у лавах нашої структури. Ми завжди шукаємо молодих та перспективних, відданих своїй роботі та державі людей, - каже Василь Гольча.

Поліцейські розповіли учасникам семінару про те, як проходить набір в органи Національної поліції. Розповіли коли розпочинатимуться конкурси на ті чи інші посади. Бійці АТО виявили зацікавленість у працевлаштуванні, відтак ставили свої запитання. Варто додати, що учасників АТО, які перебувають на обліку в міському центрі зайнятості, чимало. Ну а, власне, виявили бажання взяти участь у семінарі близько 20 захисників Вітчизни, інформує Управління поліції охорони в Закарпатській області.

 

13 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів