Мукачівець накрав будматеріалів на 14 тисяч гривень

Мукачівець накрав будматеріалів на 14 тисяч гривень
Кримінальна поліція затримала мукачівця, який скоїв крадіжку будматеріалів на 14 тисяч гривень. Крадене частково вилучено та повернуто потерпілому, слідство у даній справі триває.

 

До поліції Мукачівського відділу з заявою про крадіжку звернувся директор підприємства. Чоловік повідомив, що невідомі викрали з території складського приміщення, що знаходиться по вулиці Івана Франка  80 упаковок мінеральної вати, завдавши збитків підприємству майже на 14 тисяч гривень.

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів працівники  кримінальної поліції встановили, що до скоєння крадіжки причетний раніше судимий 25-річний місцевий мешканець. Правоохоронці з’ясували, що він вночі переліз через паркан на територію складу звідки викрав 80 упаковок мінвати, з них половину чоловік продав знайому, а решту  сховав у кущах. Поліція вилучила решту упаковок та повернула власнику.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу Украіни ( Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Санкція даної статті передбачає покарання позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

14 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів