Юний ужгородець виявився тим ще інтернет-аферистом!

Юний ужгородець виявився тим ще інтернет-аферистом!
До того ж, юнак з обласного центру Закарпаття раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

 

Працівники відділу протидії кіберзлочинності в Закарпатській області вирахували й затримали ужгородця, який продавав через Інтернет неіснуючі товари.

У поліцію Закарпаття, зокрема до працівників відділу протидії кіберзлочинності в Закарпатській області, звернулися із заявами жителі Тернополя та Харкова. Обидва вони стали жертвами невідомого шахрая, який продавав через мережу Інтернет неіснуючі промислові товари. В такий спосіб харків’янин втратив 1205 гривень, а тернополянин – 489 гривень.

Розшуком шахрая зайнялись працівники обласного відділу протидії кіберзлочинності. Вони встановили особу й затримали 19-річного жителя Ужгорода, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

За даним фактом поліція розпочала досудове розслідування за ч.3 ст.190 Кримінального кодексу України (Шахрайство, вчинене з використанням електронно-обчислювальної техніки). Фігуранту справи загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років. Слідчі перевірятимуть причетність ужгородця до скоєння інших аналогічних злочинів.

Це вже четвертий Інтернет-шахрай, якого викрила за цей рік закарпатська кіберполіція.

 

14 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів