Керівництво ДФС Закарпаття офіційно відреагувало на затримання "не чистих на руку" працівників

Керівництво ДФС Закарпаття офіційно відреагувало на затримання "не чистих на руку" працівників
Начальник ГУ ДФС у Закарпатській області Олексій Петріченко подякував правоохоронним органам, які допомагають «лікувати» ДФС від корупції.

 

– Для ефективної боротьби із корупцією необхідна злагоджена та конструктивна робота всіх уповноважених органів. Наразі така взаємодія є, і вона дає результат. Тому, я завдячую правоохоронним органам, зокрема, спецпідрозділу "К" УСБУ та прокуратурі в Закарпатській області, які допомагають нам «лікувати» ДФС від корупції тут на місцях. Ми постійно співпрацюємо, ведемо моніторинг ситуації, здійснюємо профілактику, попереджуємо та застерігаємо працівників, – зазначає Олексій Петріченко, начальник Головного управління ДФС у Закарпатській області.

За словами керівника відомства, щоб змінити ситуацію з корупцією, наразі здійснюється реорганізація фіскальної служби. Водночас, Олексій Петріченко звертається до всіх, хто має у розпорядженні факти, які свідчать про недобросовісні чи неправомірні дії працівників фіскальної служби області звертатись до правоохоронних органів та запевняє, що по всіх зверненнях щодо фактів порушення законодавства державними службовцями, зокрема корупції, будуть вжиті жорсткі заходи.

– Це моя позиція, щодо боротьби із не чесними на руку державними службовцями, і вона повністю співпадає із думкою керівництва Державної фіскальної служби. Тобто в цьому плані ми маємо повну підтримку. Крім того, на початку цього тижня покладено виконання обов'язків на нового керівника управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Закарпатській області, який організує роботу і зробить все щоб подібні факти, які псують честь державного службовця, честь працівника фіскальної служби, більше не повторювалися, – підкреслює Олексій Петріченко.

ДФС у Закарпатській області

Нагадаємо, Високі фіскальні чини Закарпаття "залетіли" на хабарі!

 

15 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів