Огорожа попсувала плани мукачівця роз’їжджати п’яним і без водійських документів

Огорожа попсувала плани мукачівця роз’їжджати п’яним і без водійських документів
Сьогодні, 15 квітня, вночі в Мукачеві патрульні зауважили автомобіль, водій якого порушував правила дорожнього руху. Поліцейські попросили водія зупинитися, а той, натомість, почав тікати від патрульних, не впорався з керуванням, в'їхав в огорожу будинку, та, зрештою, через двори втік з місця ДТП.

 

Для того, аби виявити і затримати горе-водія, викликали ще один екіпаж патрульних, в результаті чоловіка таки "упіймали". Громадянин сам зізнався в тому, що перед оказією вживав алкоголь. Однак і це був не кінець, виявилося, що чоловік взагалі не отримав посвідчення водія. В результаті на нього було складено аж 4 протоколи та 1 постанову.

Патрульна поліція Ужгорода та МукачеваСьогодні, 15-го квітня, вночі в Мукачеві патрульні зауважили транспортний засіб, водій якого порушував ПДР. Поліцейські попросили водія зупинитися, а той натомість почав тікати від патрульних, не зміг впоратися з керуванням, в'їхав в огорожу будинку, та вкінці кінців через двори втік з місця ДТП., інформує патрульна поліція Ужгорода та Мукачева 

 

15 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів