«Минай» та «Севлюш» перемагають у перших кубкових півфіналах

«Минай» та «Севлюш» перемагають у перших кубкових півфіналах
У так званому «ужгородському кубковому півфіналі», який відбувся сьогодні (15 квітня) на запасному полі стадіону «Авангард» ФК «Минай» приймав «Ужгород».

 

У так званому «ужгородському кубковому  півфіналі», який відбувся сьогодні (15 квітня) на запасному полі  стадіону «Авангард» ФК «Минай» приймав «Ужгород». Як такого запеклого протистояння не вийшло, адже в міській команді відбулися численні ротації  - ключові гравці перейшли в інші команди в тому числі й до стану суперника. «Минай» з перших хвилин почав тиснути на володіння «Ужгорода». Вже на 18-й хвилині захисник ужгородської команди необачно зіграв рукою у власному карному майданчику. Пенальті точно реалізував Роберт Гегедош.

Господарі й далі не збавили обертів, змушуючи на повну працювати захист «Ужгорода».  Кілька разів захисники заблокували удари Пиняшка, Кополовця. Але на 37-й хвилині після тривалого розіграшу м’яча фактично з 10 метрів не змогли нічого протиставити Михайлові Кополовецю, котрий вдало замикає передачу від партнерів.

Другий тайм проходив уже в більш спокійному руслі – минайці, ведучи в рахунку, подовгу тримали м’яч в центральній зоні й не надто активно йшли вперед. За таку манеру вони могли й поплатитися голом. Десь на 60-й хвилині ужгородці організували стрімку атаку, яку завершував Руслан Соскида. Руслан зумів приборкати м’яч в карному майданчику минайців, розвернувся й завдав удару, однак захисник постріл заблокував, а на добиванні першим грає Володимир Дуран, який стріляє низом в дальній кут. «Минай»від гола рятує Дмитро Бабенко, який в карколомному стрибку відбиває м’яч на кутовий.

А на 73-й хвилині кращий голеодор «Ужгорода» в минулому сезоні, а нині нападник «Миная» Роберт Гегедош ставить остаточну крапку  в грі, пробивши з 7 метрів в дальній кут – 3:0, такою є перемога «Миная» в першій півфінальній грі. В «Ужгорода» надії здобути реванш є, а от пройти до фіналу за такої кількості пропущених голів завдання для команди Івана Шанти – надскладне.  

Технічні дані матчу

Кубок Закарпаття

1/2 фіналу

Стадіон «Авангард»

Температура +16

Глядачів:  500

«Минай» - «Ужгород» - 3:0 (2:0)

Голи: Гегедош +18, 73, Кополовець 37

«Минай»: Бабенко Дмитро, Беца Василь (Федак Стефан 65), Минайленко Максим (Дзьоба Едуард 76), Образцов Владислав, Смокоровський Роберт, Вагін Ігор, Мирончук Євген, Лобода Яромир (Шпак Олексій 62), Пиняшко Василь, Кополовець Михайло (Машталір Сергій 68), Гегедош Роберт.

Запасний: Погоріляк Юрій.

Тренер: Микола Гібалюк

«Ужгород»: Сидоренко Владислав, Буксар Степан, Чркнадій Денис (Білінський Роман 83), Пустовіт Артем, Назаренко Олександр, Каганець Юрій, ковач Іван, Трухан Михайло, Міклош Віталій (Арделян Нуцу 55), Дуран Володимир, Соскида Руслан.

Запасний: Варваринець Іван.

Тренер: Шанта Іван.

Арбітри: Дьордь Назарій, Ян Рогач (Перечин), Сергій Наскалов (Мукачево).

Інспектор ФФЗ: Михайло Митровський (Ужгород).

Попереджнення: Кополовець 31, Бабенко 31, Пиняшко 81 – Трухан 31, Пустовіт 43, Соскида 48, Дуран 72.

У після матчевому коментарі тренер «Ужгорода» Іван Шанта зазначив:

-  У нас були певні кадрові проблеми перед матчем, довелося двох гравців випускати на поєдинок з температурою, ще в нас є ряд травмованих футболістів. Тим не менш, хлопці налаштовувалися на гру, були готові дати бій. На мою думку на результат гри вплинули суддівські помилки  . Арбітр був непослідовним у своїх рішеннях: у першому таймі призначив пенальті в наші ворота, у другому таймі такий же епізод був біля воріт «Миная» та арбітр жодним чином не відреагував. Та й картки він показував не рівноцінно: нашим гравцям за стрибки в ноги демонстрував, а гравцям суперника за аналогічні порушення – ні. Думаю, що якби за рахунку – 2:0 арбітр призначив пенальті в ворота «Миная» гра могла скластися по-інакшому.

- Як оцінюєте майбутній чемпіонат та які цілі стоять перед командою на сезон 2017?

- Ми будемо готуватися на кожну гру й грати на перемогу.

В іншому півфінальному матчі, який проходив у Виноградові місцевий «Севлюш» завдяки єдиному голу перемагає «Середнє».

Матчі-відповіді відбудуться в середу, 19 квітня.

Роман СЕНИШИН

 

 

15 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів