Ужгородські колежани святкують перемогу в "пасхальному" турнірі з міні-футболу

Ужгородські колежани святкують перемогу в "пасхальному" турнірі з міні-футболу
Напередодні Великодніх свят на штучному майданчику Ужгородського спорткомплексу «Юність» проходили змагання з міні-футболу в залік спартакіади серед учнівської та студентської молоді ПТНЗ і вишів І–ІІ рівнів акредитації на 2016–2017 навчального року.

 

Участь у футбольних баталіях взяло 5 команд: Ужгородське державне музичне училище імені Д.Є.Задора (УДМУ), Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету (УТЕК КНТЕУ), Ужгородський коледж мистецтв імені А.Ерделі (УКМ), природничо-гуманітарний коледж державного вищого навчального закладу «Ужгородський національний університет» (ПГК ДВНЗ «УжНУ») та Ужгородський коледж культури і мистецтв (УККіМ).

Згідно з регламентом змагань команди грали за коловою системою (кожний із кожним), за результатами якої і були визначені переможець та призери змагань. Так, перше місце та золоті нагороди виборола команда ПГК ДВНЗ «УжНУ», яка набрала максимальний результат. Друге місце посіли студенти УТЕК КНТЕУ, які поступилися тільки переможцю. Замкнули трійку призерів команда УККіМ, яка вперше здобула бронзові нагороди.

На урочистій церемонії нагородження усі призери отримали красені-кубки, грамоти та медалі різного ґатунку від Управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради (начальник Ольга Василиндра), повідомляє OBOLOK.

 

16 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів