"Балада" про другий після паски незмінний атрибут великоднього кошика на Закарпатті

"Балада" про другий після паски незмінний атрибут великоднього кошика на Закарпатті
Йдеться про копчений окіст свинини, який закарпатці називають "шовдарь".

 

"Закарпатський говірник" знайомить ще з одним дивним закарпатським словом. Шовдарь - копчений окіст свинини. Без нього на Закарпатті великдень не настає. Шовдарь - обов'язковий у великодньому кошику після паски. Без нього кошик - не "чоловік".

Програму відзняли за участі закарпатських гумористів Михайла Карпенка та Павла Мандзича, авторів популярних "Двєсти" з Пасульовим, пишуть Закарпатські новини.

 

16 квітня 2017р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів