Юнаки ужгородських «Карпат» U-13 – шості в чемпіонаті країни

Юнаки ужгородських «Карпат» U-13 – шості в чемпіонаті країни
У запорізькому спортивному комплексі «МОТОР Січ» з 10 по 15 квітня пройшли матчі фінального етапу чемпіонату України з гандболу серед юнаків 2004-го року народження.

 

Боротьбу вели 8 кращих команд країни, які визначились за підсумками зональних змагань. Нагадаємо, що перший етап проводився в чотирьох зонах, в яких приймало участь по 6-8 команд. До фіналу потрапили ті команди, які у зональних змаганнях посіли 1 та 2 місце. Тож  ці 8 команд-фіналістів 10 квітня були розділені сліпим жеребом на 2 підгрупи:

Группа «А»

СДЮШОР (Зіньков)

ДЮСШ-3 (Запоріжжя)

ДЮСШ (Заставна)

ДЮСШ (Доманівка)

 Группа «Б»

СДЮШОР ЗТР (Запоріжжя)

ДЮСШ (Іванівка)

СДЮСШОР-Карпати (Ужгород)

ДЮСШ (Сквира)

Щоб визначити переможців спочатку всі команди зіграли між собою у підгрупах, а потім команди, що посіли 1-2 місця пробивались до півфінальної частини і грали переможці груп з представником іншої групи , який посів друге місце, а 3-і місця підгрупи А грали з опонентами групи Б за 5-6 місця, і відповідно 4-і – за 7-8 місця. Наша Закарпатська область була представлена вихованцями СДЮСШОР з гандболу «Карпати» ( тренери-викладачі Шайбаков А.Є,, Беке Д.О.). Наші хлопці у підгрупі зіграли: СДЮШОР ЗТР - СДЮСШОР-Карпати 19:15, ДЮСШ (Іванівка) - СДЮСШОР-Карпати 15:17. Останню гру проти суперників зі Сквирівської ДЮСШ вихованці Шайбакова А. та Беке надзвичайно старались, але, на жаль, поступилися з різницею в один  мяч, який пропустили на завершальних хвилинах поєдинку. Дуже прикро, адже ця поразка позбавила закарпатських спортсменів виходу до півфіналу. Ця поразка далася взнаки і в поєдинку за 5-е місце закарпатці знову з різницею в 1 м’яч 21 : 22 програли юнакам із Заставни. Тож кінцевий результат виступу СДЮСШОР з гандболу – 6 місце.

 1 місце «Мотор» Запоріжжя

2 місце Зіньків

3 місце ЗТР Запоріжжя

4 місце Сквира

5 місце Заставна

6 місце Ужгород

7 місце Іванівка

8 місце Доманівка

В СДЮСШОР з гандболу слід відмітити хорошу гру Беке Даніеля, Воробенка Богдана, Корчинського Олександра, братів Озимків – Дениса та Валерія, Савицького Богдана та воротаря Шайбакова Микити.

За підсумками змагань головною суддівською колегією в ужгородській команді відзначено кращого гравця команди – Корчинського Олександра, та кращого півсереднього – Воробенка Богдана. Хлопці у подарунок отримали гандбольні м’ячі.

 

18 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів