Подробиці про прибулих на Закарпаття курсанток Нацакадемії ДПСУ

Подробиці про прибулих на Закарпаття курсанток Нацакадемії ДПСУ
Як ми вже повідомляли, вчора на Закарпаття у рамках спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон - 2017» та з метою посилення боротьби з проявами контрабандної діяльності прибули курсанти Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького.

 

Новоприбулі курсанти разом з прикордонниками Мукачівського та Чопського загонів підвищать щільність охорони державного кордону, допоможуть перекривати можливі шляхи переміщення контрабанди тютюнових виробів та протидіяти протиправним елементам, які повязані з незаконною діяльності на кордоні.

Спеціально для проживання курсантів-прикордонників, безпосередньо біля кордону, було розгорнуто наметові містечка, де створено усі умови для проживання та несення служби. До того ж близьке розташування до кордону дасть змогу швидко реагувати на спроби порушення державного кордону, а також випробувати на практиці здобуті теоретичні знання.

Курсанти-жінки, які прибули у Закарпатський регіон, нестимуть службу у різних видах нарядів в пунктах пропуску через державний кордон. Напередодні в академії прикордонного відомства курсанти пройшли відповідну підготовку. Також їх забезпечено усім необхідним для несення служби - найсучаснішими засобами, спеціальними приладами для несення служби та транспортними засобами підвищеної прохідності, що дозволить їм ефективно виконувати весь спектр завдань щодо протидії протиправній діяльності правопорушників на визначених ділянках кордону, інформує прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

 

20 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів