Як співпрацює ДФС Закарпаття та Територіальне відділення АППУ – говорили на конференції

Як співпрацює ДФС Закарпаття та Територіальне відділення АППУ – говорили на конференції
Напередодні, 19 квітня, Юрій Сакалош, заступник начальника Головного управління ДФС у Закарпатській області, взяв участь у конференції Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України».

 

За словами фахівця, члени асоціації разом з працівниками фіскальної служби області проводять активну роботу із роз’яснення податкового законодавства. Якщо підсумовувати 18-ти річну співпрацю ГУ ДФС та територіального відділення, то це ефективна робота на благо платників податків, не зважаючи на те, чи це приватний підприємець, чи велике підприємство.

Також заступник начальника Головного управління підкреслив, що проводиться дуже важлива і необхідна робота із молодим поколінням – проведення відкритих уроків, екскурсій до територіальних органів ДФС у Закарпатській області. В цьому контексті Юрій Сакалош підкреслив особливу заслугу Марти Волощук, голови Ради Територіального відділення Асоціації, яка активно шукає нові способи та засоби донесення важливої інформації до студентів щодо податкової системи та роботи податкових органів у житті держави.    

В рамках заходу Марта Волощук, голова Ради Територіального відділення Асоціації поінформувала присутніх про діяльність Територіального відділення за період від квітня 2015 по квітень 2017 року.

Крім того, під час конференції відбулись вибори керівних органів Територіального відділення Асоціації платників податків України у Закарпатській області, вибори ревізійної комісії та обрано делегатів позачергового ХІІ-го З’їзду Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України».

Рада Відділення схвалила висновки, наведені у виступах доповідачів та визнала роботу Територіального відділення Асоціації в області за звітний період «відмінною».

ДФС у Закарпатській області

 

20 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів