Із закарпатськими арбітрами поспілкувався румунський рефері ФІФА

Із закарпатськими арбітрами поспілкувався румунський рефері ФІФА
20 квітня в мукачівському Будинку футболу відбувся семінар футбольних арбітрів під час якого екс-арбітр ФІФА, радник міністра спорту Румунії Крістіан Балаж давав різноманітні пояснення щодо правил гри футбол та нововведення до них.

 

Відкрив семінар голова ФФЗ Іван Дуран, який зазначив, що пан Балаж також приїхав на Закарпаття обговорити майбутній план будівництва стандартного футбольного поля зі штучним трав’яним покриттям. Орієнтовно його будівництво заплановане на території с. Біла Церква (Рахівський район).

Після короткого ознайомлення одразу ж приступили до обговорення та оцінки рішень арбітрів у останніх кубкових матчах. Зокрема, детально розібрали здавалося б спірні моменти під час першого півфінального матчу «Минай» - «Ужгород», який проводили суддівська бригада на чолі з Назарієм Дьордем. Румунський фахівець і всі присутні арбітри під час детального аналізу відеоматеріалів переконалися в правильності рішень арбітра. Також проаналізували рішення арбітрів у кубкових поєдинках   1/4 фінала «Середнє» - «Оболонь» та «Ужгород» - ФК «Ф.Медвідя», де також аргументовано оцінили дії реферій практично у всіх епізодах їх дії були розцінені як правильні.

Далі помічник К.Балажа розглянув ще кілька епізодів і спільно з закарпатськими рефері розібрав дії арбітрів. 

Роман Сенишин

 

21 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів