Головний закарпатський прокурор поспілкується з медіа-спільнотою

Головний закарпатський прокурор поспілкується з медіа-спільнотою
У прокуратурі Закарпатської області у понеділок, 24 квітня, в 10.00 відбудеться прес-конференція прокурора Закарпатської області Володимира Гаврилюка.

 

Свою прес-конференцію головний прокурор Закарпаття проводитиме спільно з представником Всеукраїнського руху проти політичної корупції «Під контролем» Мирославом Сімкою за участі начальника відділу організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції Генеральної прокуратури України Валентини Сеник.

Темою заходу є: «Актуальні питання боротьби з корупцією. Співпраця прокуратури з громадськими активістами у викритті порушень в діяльності органів місцевого самоврядування та виконавчої влади».

Представник Всеукраїнського Руху з протидії політичній корупції «Під контролем», голова ГО «Центр громадського моніторингу та досліджень» Мирослав Сімка  розкаже про головні завдання Руху та результати співпраці з прокуратурою у боротьбі з корупцією.

Захід відбудеться за адресою: м. Ужгород, вул. Коцюбинського, 2а (малий актовий зал, 3 поверх).

Як повідомили у прес-службі прокуратури Закарпатської області, акредитація представників ЗМІ здійснюється за телефоном: 61-23-91 або (066) 9555485 (прес-секретар прокуратури області).

ДОВІДКА:

Всеукраїнський рух з протидії політичній корупції «Під контролем» діє з травня 2016 року як об’єднання регіональних громадських організацій, які послідовно протягом останніх років борються із корупцією у регіонах України. Наразі до Руху входять близько 70 громадських організацій. Головне завдання Всеукраїнського руху «Під контролем» - систематизація та виявлення ознак корупції в діяльності місцевих депутатів, мерів міст та посадових осіб державних органів влади.

 

22 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів