Головний лісівник Закарпаття відхрещується від виділення земельної ділянки голові Нацполіції Сергію Князєву

Головний лісівник Закарпаття відхрещується від виділення земельної ділянки голові Нацполіції Сергію Князєву
Начальник Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерій Мурга спростував недостовірну інформацію, оприлюднену на сторінці в соціальній мережі facebook одіозного депутата Миколи Кокіш-Мельника про виділення земельної ділянки голові Нацполіції Сергію Князєву в Шаяні, Хустського району.

 

«Офіційно заявляю, що ніколи не виділяв і навіть не чув ні про яку земельну ділянку голови Нацполіції Сергія Миколайовича Князєва», - заявив Валерій Мурга.

Валерій Мурга наголосив, що вилучення земельної ділянки лісогосподарського призначення та їх зміна проводиться виключно за погодженням Кабінету Міністрів.

«Враховуючи наведені факти, я прошу журналістів не поширювати недостовірну інформацію, а депутату від «УКРОПа» зайнятися служінню інтересам громади. Окрім того, я закликаю покладатися тільки на офіційні повідомлення Прес-служби Закарпатського ОУЛМГ і не вірити пліткам. А про фейкову інформацію прошу повідомляти у Прес-службу або правоохоронні органи», - резюмував Валерій Мурга.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

 

25 квітня 2017р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів