Органи ДФС Закарпаття висловлюють підтримку радіостанції «Тиса-ФМ»

Органи ДФС Закарпаття висловлюють підтримку радіостанції «Тиса-ФМ»
Після поширення інформації, що закарпатська радіостанція «Тиса ФМ» може припинити мовлення у звичному режимі, акції на підтримку радіо охопили майже всі сфери життя Закарпаття. Свою підтримку радіостанції висловлюють також органи ДФС області та долучаються до флешмобу #savetysafm.

 

Всі ми розуміємо, що професійний рівень інформування населення про діяльність податкових та митних органів, зокрема, у період реформування органів ДФС, дуже важливий чинник для формування високої податкової культури серед громадян, їх обізнаності в особливостях та новаціях митної та податкової політики регіону. Тим паче, враховуючи геополітичне знаходження нашої області.

Саме завдяки якісній та плідній співпраці Територіальних органів ДФС у Закарпатській області та «Тиси ФМ», можливість донести інформацію до громадян була найефективнішою, адже сфера поширення мовлення радіостанції сягала найвіддаленіших регіонів Закарпаття. Таким чином лише з початку 2017 року відділом комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області підготовлено та надіслано до радіостанції 310 прес-релізів про діяльність  Головного управління ДФС у Закарпатській області та Закарпатської митниці ДФС.

Сьогодні медіа – посередник, і ,зокрема, радіо «Тиса ФМ», як одна з найбільших ФМ-станцій в краї, – потужний майданчик, через який, закарпатці отримують цікаві для них новини. Тож збереження мовлення радіостанції у звичному режимі насамперед важливо для громадян, адже бути обізнаним, означає бути успішним, захищеним, «озброєним» найсвіжішою та найактуальнішою інформацією.

#savetysafm!

ДФС у Закарпатській області

 

25 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів