Альтернативний шопінг: де закарпатцям купувати одяг та взуття, аби виглядати неповторно?

Альтернативний шопінг: де закарпатцям купувати одяг та взуття, аби виглядати неповторно?
Багато хто з нас любить гарно одягатися. Звісно, майже кожен розуміє, що головне те, що всередині, а не те, в що ми одягнуті, проте – гарний зовнішній вигляд часто багато що про саму людину.

 

Виглядати гарно та привабливо хоче майже кожен, однак часто грошей на те, аби купувати одяг в брендових магазинах банально не вистачає, а речі дешевші, які можна знайти на ринках, виглядають вже далеко не так…

А ще часто можна зіштовхнутися з тим, що на полицях майже усіх крамниць всі речі дуже схожі між собою, а подекуди – навіть однакові. Для того, аби не витрачати купу грошей на одяг та виглядати оригінально дехто обирає різні секонд-хенди, як альтернативу звичним крамницям, однак ми пропонуємо вам інший варіант.

Ми підібрали для вас кілька українських майстерень, що шиють досить гарний та якісний одяг та взуття доволі незвичного дизайну. Ціни на такі обновки – в межах “розумного”, як то кажуть. В черевиках та одязі від цих виробників кожен виглядатиме стильно та по-особливому, адже виробництво – не масове, і в цьому одязі не ходитиме  кожен другий. Також перевагою є те, що цей одяг вз зроблений в Україні, а вітчизняного виробника потрібно підтримувати, як часто закликають нас з телевізійних екранів.

Взуття

Майстерня яскравого взуття “Хамелеон”

В “Хамелеоні” справді можна придбати дуже незвичні черевики, наприклад, лаймового кольору. Взуття в цій крамниці і справді яскраве. У такому взутті кожен виглядатиме дуже незвично та особливо.

Працівники “Хамелеону” самі розробляють всі моделі своїх виробів: від дизайну – до пошиву. І, як самі стверджують, кожна пара взуття – пошита з неймовірною любов’ю. Виробляють взуття в Києві, приміряти його можна також там. Звісно, черевики можуть надіслати й Новою поштою, а якщо не підійде розмір – вам повернуть кошти.

Ціни на взуття у “Хамелеоні” коливаються в межах 1300-2500 гривень. Єдиним недоліком є те, що розмірів кожної моделі є не так багато, а на індивідуальне замовлення взуття поки не виготовляють.

Крамниця взуття та аксесуарів – G. Store

Взуття від цього виробника також зроблене в Україні. Всі вироби – з натуральної шкіри. На жаль, у цьому “онлайн шоу-румі” ви знайдете переважно жіноче взуття. Крім черевиків у крамниці можна знайти також різні аксесуари: сумки, наплічники, гаманці.

Вироби можна придбати в Києві чи отримати Новою поштою в будь-якому місті України. Ціни на взуття коливаються в межах 2-ох тисяч гривень.

Осіння колекція взуття та аксесуарів від G. Store виконана переважно в світлих та приємних тонах. В таких черевиках кожна дівчина почуватиметься стильною та особливою. Також перевагою є те, що якщо раптом вашого розміру не виявиться, для вас виготовлять черевики в індивідуальному порядку.

Магазин авторських виробів ЕТНОДІМ

Ця крамниця стала відома на всю Україну ще минулого тижня, коли почала роздавати вишиванки у Фейсбуці майже всім охочим. Проте, в “Етнодомі” можна знайти не тільки вишивані сорочки та сукні, а ще багато цікавого. До прикладу – взуття ручної роботи.

Все взуття виготовлене з натуральної шкіри. На сайті “Етнодому” можна знайти черевики як для жінок, так і для чоловіків.

Ціни на взуття коливаються в межах 2-4 тисяч гривень за пару.

Одяг

Студія одягу VOVK

У VOVK`у ви знайдете переважно жіночий одяг, проте – на будь-який смак. Розкішні довгі сукенки приємних кольорів та різні сорочки “строгого” крою – все це можна знайти на полицях у студіях VOVK`у.

Всі речі виготовлені на власному виробництві в Україні здебільшого з натуральних матеріалів. Колекції VOVK`у розроблені з урахуванням модних тенденцій, при цьому зберігаючи комфорт та елегантність. Також перевагою є те, що одяг виробляється лімітованими партіями, тому зберігає свою ексклюзивність.

Придбати одяг можна у студіях, які є в кількох містах України. Зокрема, у Києві та Львові, на Закарпатті магазинів цього бренду поки немає. Звісно, одяг можна замовити у будь-яке місто України на сайті виробника. Ціни – різні. Сукню можна придбати приблизно за 700-1000 гривень, сорочки – в межах 600 гривень.

Студія індивідуального пошиття одягу MINT FOX

В цій студії одяг для вас можуть виготовити за індивідуальним замовленням, а також ви можете замовити щось із уже готових колекцій студії. Крім сукенок, сорочок та спідниць, тут ви знайдете ще й верхній одяг.

Український бренд Mint Fox започаткований зовсім недавно, але вже має своїх прихильників. Перевагою є те, що вони допомагають переробити, ушити або стилізувати власний одяг. Якщо ви вирішили пошити одяг за індивідуальним замовленням, то тканину для виробів можна підібрати з майстром. Також, за необхідності художник виконає ескіз виробу для кращого уявлення кінцевого результату. Замовити речі можна на сайті виробника.

Ціни – притомні. До прикладу, осіннє пальто можна придбати за 1300 гривень. Ціни на інший одяг коливаються в межах 500-2000 гривень.

Український бренд одягу Arch

Колекція цього бренду складається з комфортних і вишуканих моделей. Тут ви зможете знайти сукні, брюки, сорочки та ще купу іншого.  Всі товари представлені у каталозі; якщо їх нема у наявності — виготовляються під замовлення протягом 10 робочих днів. Можливе замовлення у розмірі XS-XL. Також в Arch є послуга виготовлення одягу на ваші розміри (для нестандартних фігур).

Бренд пропонує стильні та лаконічні образи у поєднанні із найсучаснішими тенденціями світової моди. Замовити все можна на сайті в будь-яке місто України. Незручно те, що ціни на товар потрібно уточнювати дзвінком або листом.

Звісно, нових та крутих українських брендів є ще багато. По можливості ми розповімо вам і про них.

Виглядайте стильно та оригінально!

Uzhgorod.net.ua

 

25 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Олена 2017-04-27 / 12:43:08

    А можно адреси ціх крамниць які є в Ужгороді?