"Сакура Фест" в Ужгороді триває, на вихідних - "Зможуть усі"

"Сакура Фест" в Ужгороді триває, на вихідних - "Зможуть усі"
Лабораторія творчості «Зможуть усі» – один із заходів у рамках цьогорічного «Сакура Фест» в Ужгороді, який пройде у неділю, 30 квітня, на площі Театральній.

 

Як повідомили у прес-службі Ужгородської міськради, лялькарі закарпатського академічного обласного театру «Бавка» представлять театралізоване дійство на сцені, для дітей проведуть майстер-клас із ляльководіння.

Майстер-класи з хореографії організовують хореографічний ансамбль центру творчого розвитку дітей «Зефірчик-Зіраті», зразковий дитячий ансамбль танцю «Веселка», зразковий театр танцю «ДиВо», народного фольклорно – етнографічного ансамблю «Ужгород».

Будуть також майстер-класи гри на акордеоні та скрипці – від викладачів дитячої музичної школи №1 ім.Чайковського (Катерини Шелельо та Лариси Лозової).

Виставка робіт учнів відділення образотворчого мистецтва Ужгородської дитячої школи мистецтв і виставка дитячих малюнків «Рожеві барви міста».

А головну «героїню» – квітку сакури – усім охочим допоможуть виготовляти майстри народної творчості: з солоного тіста (Наталія Тисовська), з природних матеріалів (Олена Ярош), із паперу (Ольга Штіль).

Захід організовано управлінням культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради.

 

26 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів