Профспілчани Закарпаття схиляють голови перед ліквідаторами аварії на Чорнобильській АЕС

Профспілчани Закарпаття схиляють голови перед ліквідаторами аварії на Чорнобильській АЕС
Закарпатські профспілки взяли активну участь у заходах вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС.

 

На мітингу-реквіємі на площі Дружби народів в Ужгороді від профспілок вінок до пам’ятника чорнобильцям поклали голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько і голова обласної організації профспілки працівників освіти і науки – заступник голови облпрофради на громадських засадах Тетяна Повханич.

У конференц-залі Закарпатської обласної ради профспілок відбулася зустріч з чорнобильцями міста Ужгорода. Перед ліквідаторами аварії на Чорнобильській АЕС виступили голова Ужгородської міської організації «Союз Чорнобиль України» Олександр Чемет, завідувач відділу обласної державної адміністрації Ольга Головацька, голова громадської організації «Союз Чорнобиль України» Закарпатської області Василь Угрин, заступник голови облпрофради Василь Захарець та інші. Було дано відповіді на питання, що хвилюють чорнобильців.

Сергій Баранчиков, завідувач відділу організаційно- гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради, фото автора

На ФОТО:

- на церемонії покладання квітів – голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько (другий праворуч) та  голова обласної організації профспілки працівників освіти і науки Тетяна Повханич;

- у конференц-залі облпрофради – чорнобильці м. Ужгорода.

 

 

26 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів