"Мункач" перемагає й продовжує боротьбу за фінал

"Мункач" перемагає й продовжує боротьбу за фінал
У 10-му турі чемпіонату України ДЮФЛУ з футболу серед команд першої ліги U-19 мукачівський «Мункач» у рідних стінах приймав свого конкурента в боротьбі за вихід до фінальної частини чемпіонату.

 

Напередодні цієї гри мукачівці чекали лише одного – реваншу за поразку у Хмельницькому.. Але суперник виявився міцним горішком, тож гра вийшла напруженою, з драматичним фіналом.

Перший тайм не був багатий на гострі епізоди, події тривали переважно у центрі поля. Єдиний епізод, який запам’ятався уболівальникам – це гол готсей у «роздягальню».

Друга сорокап’ятихвилинка була багатшою на епізоди та гострі моменти. Активні рейди постійно здійснював мукачівський хавбек Євген Підлепенець, який з правого флангу насідав на ворота хмельничан. Одна з таких гострих атак закінчилась заробітком кутового удару, під час пробиття якого мукачівці заробили пенальті. З одинадцятиметрової точки першим забиває й відновлює паритет Михайло Хміль. Однак хмельничани швидко оговтались після такої відповіді, і на поле вийшов Віталій Миколайчук, який чи не першим дотиком до м’яча зумів знову вивести свою команди вперед.

Здавалось би, все, перемога майже у руках гостей. Та Євген Підлепенець не втомлювався атакувати і не давав розслаблятись гравцям команди з Хмельницького. Врешті, він заробив друге пенальті у ворота “Поділля”. А забив другий м’яч гравець “Мункача” Григорій Занько – 2:2. Та це ще далеко не фінал зустрічі. Євген Підлепенець, напевно, до останнього вірив у перемогу своєї команди і таки забив переможний м’яч у ворота хмельничан. Сценарій цього голу був звичним для нього: мукачівець обійшов і захисників, і воротаря Сергія Шевченка й пробивав у пусті ворота. Тож 3:2 – вольова перемога “Мункача”, який вже обходить хмельничан у турнірній таблиці й наздоганяє третю команду в турнірній таблиці – івано-франківський «Тепловик».

Після гри старший тренер команди Дьордь Короловські зазначив, що його підопічні зуміли перемогти в дуже вирішальному матчі й зберегли шанси на боротьбу за потрапляння до фінальної частини чемпіонату. Він також зауважив, що хлопці тренуються в важких умовах, тому й перемоги даються так складно. Тим не менш, наставник «Мункач» зазначив, що в чотирьох наступних матчах, які залишилося зіграти в цьому сезоні націлює хлопців на максимум -  здобути 12 очок.

Наступний матч мукачівці зіграють на виїзді, 3 травня, проти львівського «Опору».

Михайло АРДАНИК.

ФОТО автора. Епізод матча «Мункач» - «Поділля»

 

 

27 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів