Підведено підсумки комплексної перевірки реалізації державної політики у сфері цивільного захисту на Закарпатті

Підведено підсумки комплексної перевірки реалізації державної політики у сфері цивільного захисту на Закарпатті
27 квітня у Закарпатській області завершилась комплексна перевірка стану реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення. В Закарпатській ОДА відбулася підсумкова нарада, на якій було проаналізовано результати перевірки.

 

“Впродовж 10 днів члени комісії не лише здійснили ретельний аналіз стану реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення, а й надали кваліфіковану допомогу, спрямовану на вдосконалення діяльності сил цивільного захисту. За результатами роботи визначено рівень взаємодії між усіма екстреними службами області, а також певні проблемні питання, над вирішенням яких в подальшому працюватимуть відповідні відомства”, - зазначив Павло Афанасьєв.

З 18 по 27 квітня комісія ДСНС працювала у п'яти районах області. Робочою групою проаналізовано діяльність Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області та аварійно-рятувальних служб, органів виконавчої влади, підприємств, установ і організацій та спеціалізованих служб цивільного захисту на предмет виконання вимог законів, дотримання пожежної та техногенної безпеки. Особливу увагу приділено діяльності регіональної та місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Вивчено стан інженерного, медичного, біологічного та хімічного захисту населення, системи здійснення оповіщення та інші важливі питання. В ході відпрацювання обласного та районних центрів перевірено боєздатність дислокованих там пожежно-рятувальних підрозділів, а також готовність органів управління та служб до реагування на надзвичайні ситуації.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

27 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів