В Ужгороді співачка презентує глядачам свій новий сингл ”Хто, як не ти?”

В Ужгороді співачка презентує глядачам свій новий сингл ”Хто, як не ти?”
Концерт Христини Соловій відбудеться 29 квітня о 19:00 у Закарпатському обласному музично-драматичному театрі.

 

Принцеса лемків Христина Соловій — учасниця проекту "Голос країни", яка своїм шармом та щирістю вразила Святослава Вакарчука та підкорила усю Україну, — завітає до Ужгорода із великим сольним концертом у рамках всеукраїнського туру «Жива Вода 2017». Концерт відбудеться 29 квітня о 19:00 у Закарпатському обласному музично-драматичному театрі.

Напередодні концерту о 16:00 в приміщенні Ужгородського прес-клубу (пл. Жупанатська, 15/4) Христина Соловій дасть прес-конференцію з нагоди сольного концерту в Ужгороді. Під час прес-конференції журналісти зможуть поспілкуватися зі співачкою, а також отримати акредитацію на концерт.

Учасники: співачка Христина Соловій, піар-менеджер Христини Соловій Аліна Цвєткова. Модератор: голова прес-клубу Ірина Бреза.

Попередня реєстрація та анонс концерту обов'язкові.

Контакти для реєстрації:

[email protected] ?+380633186977?Аліна Цвєткова

"Жива вода" — дебютний альбом Христини Соловій, у якому лемківська пісня поєдналась у сучасних аранжуваннях із поп-роком, блюзом та джазом. Продюсером альбому став Святослав Вакарчук. Від часу випуску платівка набрала майже 2 млн прослуховувань, отримала схвальні відгуки критиків та потрапила у ТОП кращих альбомів року. Відеокліпи на пісні Христини Соловій б'ють рекорди українського YouTube за кількістю переглядів. Співачка є лауреатом премії “Золотий Аристократ 2015” Радіо "Аристократи", переможницею національної премії Yuna-2016 у номінації “Кліп року” за відео на пісню “Тримай”. 

Христина Соловій: «У цьому турі я наживо представлю все найкраще, що відбулося у моїй творчості за останні два роки. Зі мною на сцені будуть одні з найпрофесійніших музикантів країни. Зіграємо улюблені композиції із альбому “Жива вода” та ексклюзивно у кожному місті презентуємо мої авторські пісні з майбутнього альбому, серед яких і новий сингл ”Хто, як не ти?”»

 

28 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів